Home > Αστυνομικά- Καιρός > Σύλληψη άνδρα στη Χαλκίδα: Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές Αποφάσεις

Σύλληψη άνδρα στη Χαλκίδα: Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές Αποφάσεις


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Συνελήφθη ημεδαπός στις 01-03-2020 το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις (3) καταδικαστικές Αποφάσεις και συγκεκριμένα:

Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών και (4) μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) μηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (6) μηνών και χρηματική ποινή (1.200) ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: