Home > Hot ! > Μεταστέγαση Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας

Μεταστέγαση Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας σας  ενημερώνει ότι την Παρασκευή 17-05-2024 αναστέλλει τις  συναλλαγές του κοινού με τα γραφεία της Υπηρεσίας μας (Γρ. Ναυτολογίας, Επιθεώρησης, Λιμενικής Αστυνομίας, Γρ. Αλιείας & Μικρών Σκαφών, Προστασίας Θαλασσίου περιβάλλοντος , Γρ. Δικαστικού και Ασφάλειας -Ανάκρισης)  που εδράζονται στο κτίριο επί της οδού Κώτσου και Παίδων,  λόγω μετακόμισης σε νέο κτίριο επί των οδών Σταμάτη και Σκαλκώτα.

Οι Υπηρεσίες του Κ.Λ. Χαλκίδας που στεγάζονται στο κτιρίου επί της οδού Κ. Καραμανλή θα λειτουργούν κανονικά.

Τη Δευτέρα  20/05/2024 όλες οι Υπηρεσίες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας θα λειτουργούν κανονικά.

Προς διευκόλυνση και αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλείται το κοινό όπως επικοινωνεί με την Υπηρεσία μας  στα τηλέφωνα:  22210 – 28888 και στο 22210-25591.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: