- Το Λιμεναρχείο Αιδηψού σας ενημερώνει σύμφωνα με το από 22/08/2022 δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ. πρόκειται να εκδηλωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας (ισχυρές βροχές – καταιγίδες – θυελλώδεις άνεμοι). Συγκεκριμένα από την Τρίτη 23-08-2022 έως και την Παρασκευή 26-08-2022 τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Β. Εύβοια.
- Κατόπιν αυτών Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ιδιοκτήτες σκαφών όλων των κατηγοριών παρακαλούνται προ απόπλου για οποιονδήποτε προορισμό να ενημερώνονται από τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν , να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας και να μεριμνήσουν για την ασφάλιση των σκαφών τα οποία ελλιμενίζονται σε όρμους και λιμένες.
- Οι λουόμενοι συστήνεται όπως επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή , να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης και να αποφεύγουν το κολύμπι με δυσμενείς καιρικές συνθήκες .
- Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές : Λιμεναρχείο Αιδηψού (τηλ: 22260-22464-5) – Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών (τηλ:22260-41710) – Λιμενικό Σταθμό Λίμνης (22270-31496)
Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΔΑΝΙΚΑΣ Σωτήριος.
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr