Home > Αστυνομικά- Καιρός > Φυτεία με (22) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε στην ευρύτερη ορεινή περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας

Φυτεία με (22) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε στην ευρύτερη ορεινή περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

FOTO 1

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο (2) ως καλλιεργητές της φυτείας

 Επιπλέον κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, πλαστικά δοχεία, κινητό τηλέφωνο και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

 Φυτεία με (22) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, στην ευρύτερη ορεινή περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας.

Συνελήφθησαν χθες (09-08-2016) το απόγευμα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 35 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

FOTO 2

FOTO 3

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν τη φυτεία, σε απόκρημνο σημείο στην ανωτέρω περιοχή και έθεσαν αυτή σε διακριτική επιτήρηση.

Χθες το απόγευμα, οι δύο κατηγορούμενοι προσέγγισαν το χώρο της καλλιέργειας με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς το σημείο, κρατώντας δύο (2) πλαστικά δοχεία με νερό, με σκοπό την περιποίησή – πότισμά της, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

FOTO 5

FOTO 6

Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (22) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος σε ανάπτυξη, ύψους από (1,30) έως και (1,50) μέτρων, ενώ ομοίως κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 36χρονου και τα ανωτέρω πλαστικά δοχεία.

Επιπλέον, τόσο σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 36χρονου, όσο και στην κατοχή των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

FOTO 7

FOTO 4

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: