Home > Αστυνομικά- Καιρός > Ταυτοποιήθηκαν μέλη ομάδας διαρρηκτών στην περιοχή της Ιστιαίας

Ταυτοποιήθηκαν μέλη ομάδας διαρρηκτών στην περιοχή της Ιστιαίας


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

astinomia

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας: «Από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας Ευβοίας, διακριβώθηκε, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας, η δράση εγκληματικής ομάδας ημεδαπών, τα μέλη της οποίας ενέχονται στην διάπραξη σωρείας κλοπών – διαρρήξεων από οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας.

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας δύο (2) μελών της εγκληματικής ομάδας και συγκεκριμένα του 42χρονου «αρχηγικού» μέλους αυτής και ενός 27χρονου.

Σε βάρος των ανωτέρω, αλλά και δύο ακόμη συνεργών τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες, υπό την καθοδήγηση και την εποπτεία του 42χρονου, κινούμενοι εκ περιτροπής με Ι.Χ.Ε. & Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας του 42χρονου & του 27χρονου αντίστοιχα, προτιμούσαν να παραβιάζουν απομονωμένες οικίες, αφού πρώτα διαπίστωναν την απουσία των ενοίκων τους, αφαιρώντας κυρίως χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 02-07 έως 03-08-2015, τα μέλη της σπείρας ενέχονται στη διάπραξη δεκατεσσάρων (14) κλοπών – διαρρήξεων, με τη λεία που είχαν αποκομίσει να ξεπερνά τις (34.000) ευρώ.

Γίνεται μνεία ότι τα ταυτοποιημένα μέλη της εγκληματικής ομάδας έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων & άλλων αδικημάτων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας και να διαπιστωθεί πλήρως η σύνθεση της εν λόγω εγκληματικής ομάδας».

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: