Home > Αστυνομικά- Καιρός > Συνελήφθη 28χρονος στη Χαλκίδα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη 28χρονος στη Χαλκίδα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

FOTO HRWINHS

Κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους (51) γραμμαρίων, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο

 Συνελήφθη, σήμερα (23-08-2016) πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 28χρονο στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εντόπισαν το όχημα και το ακινητοποίησαν.

FOTO IXE

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο 28χρονος απέρριψε στο οδόστρωμα μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητας ηρωίνης σε μορφή βράχου, συνολικού μεικτού βάρους (50) γραμμαρίων, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ακόμα μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ομοίως ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (1) γραμμαρίου.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ηρωίνης, καθώς επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: