Home > Αστυνομικά- Καιρός > Μήνυμα για την πρώτη γυναίκα Αντιστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας από τη Γ.Γ. Ισότητας Φύλων

Μήνυμα για την πρώτη γυναίκα Αντιστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας από τη Γ.Γ. Ισότητας Φύλων


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

There are no slides in this slider.

Ζαχαρούλα_Τσιριγώτη

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων: «Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, κα Φωτεινή Κούβελα, εκφράζει την ικανοποίησή της για την τοποθέτηση της κας Ζαχαρούλας Τσιριγώτη στη θέση Προϊσταμένης Επιτελείου, ως πρώτης γυναίκας Αντιστράτηγου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενός ιδιαιτέρως ευαίσθητου και παραδοσιακά ανδροκρατούμενου τομέα.

Η τοποθέτησή της αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα ουσιαστικής ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών και δίνει ένα ισχυρό μήνυμα προς όλη την κοινωνία για εξάλειψη των στερεότυπων αντιλήψεων για τους ρόλους των δύο φύλων, καθώς και για πλήρη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού προς όφελος της ίδιας της χώρας.

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων θα συνεχίσει να αναπτύσσει αυτόνομες πολιτικές ισότητας των φύλων σε όλα τα πεδία πολιτικής και ταυτόχρονα να παρεμβαίνει οριζόντια σε όλο το εύρος της δημόσιας πολιτικής σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο μέσω θεσμικών συνεργασιών, ώστε να αντιμετωπιστούν οι έμφυλες διακρίσεις σε κάθε πεδίο άσκησης πολιτικής».

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: