Home > Αστυνομικά- Καιρός > Συλλήψεις για ληστεία στην Ιστιαία

Συλλήψεις για ληστεία στην Ιστιαία


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 1

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας: «Συνελήφθησαν την 5η Φεβρουαρίου το μεσημέρι στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 58 & 39 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και ενός ακόμη 49χρονου συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της ληστείας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράνομης παρακράτησης.

Ειδικότερα την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας είχε μεταβεί 43χρονος ημεδαπός, που έφερε τραύματα στο σώμα του από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 43χρονου παθόντα, ενώ φιλοξενούνταν στην οικία 50χρονου ημεδαπού στην περιοχή της Ιστιαίας, οι τρεις κατηγορούμενοι εισήλθαν εντός και τους επιτέθηκαν, γρονθοκοπώντας τους, ενώ ο 58χρονος δράστης του προκάλεσε τραύματα σε όλο του το σώμα με αιχμηρό αντικείμενο (σουγιά) και του απέσπασε χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι αφού τους τοποθέτησαν στο χώρο των αποσκευών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του 58χρονου, τους μετέφεραν στην οικία του 49χρονου στην Ιστιαία, όπου τους κράτησαν παρά τη θέληση τους, μέχρι πρωινές ώρες της 05-02-2016, με τη χρήση απειλών και βίαιης συμπεριφοράς.

Οι συλλήψεις των δύο δραστών, πραγματοποιήθηκαν έπειτα από άμεσες και επιστάμενες αναζητήσεις των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή.

Την προανάκριση για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας».

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: