Home > Hot ! > «Τα καραΝΤινάτα» – Δείτε τους όρους του διαγωνισμού και δηλώστε συμμετοχή!

«Τα καραΝΤινάτα» – Δείτε τους όρους του διαγωνισμού και δηλώστε συμμετοχή!


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


Όταν τα πράγματα σκουραίνουν ένας μόνο τρόπος υπάρχει να το παλέψεις.

Χαμογέλα και ξεγέλασε τον εγκέφαλό σου έστω και για λίγο. Σ’ αυτές τις σκοτεινές μέρες με τα άσχημα μαντάτα από παντού, ας ξεφύγουμε με …λίγο χιούμορ.

«Τα καραΝΤινάτα» είναι ένας διαγωνισμός για να χαζολογήσουμε τις κενές ώρες για να γελάσουμε με την σάτιρα της κατάστασης και να ξεθάψουμε την δημιουργικότητά μας.

Το θέμα; Ποιο άλλο παρά η καραντίνα που όλοι ζούμε ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Λοιπόν!

Πιάστε χαρτί και μολύβι, ή πληκτρολόγιο και υπολογιστή ή την μηχανή σας ή το κινητό ανά χείρας και ξεκινήστε.

Γράψτε, φωτογραφίστε ή video-σκοπείστε (θα με βάλει φυλακή ο Μπαμπινιώτης!) και στείλτε μας στο email  info@palmosev.gr, ή στη φόρμα της ιστοσελίδας www. palmosev.gr ή στο facebook,  ή στο instagram ή στο twitter, ένα δικό σας κείμενο, ή μια φωτο με λεζάντα ή ένα video με θέμα την καραντίνα.

Εμείς θα τα δημοσιεύσουμε κι όποιο πάρει τα περισσότερα like θα κερδίσει ένα δώρο για να βγάζετε να βλέπετε ή και να εκτυπώνετε τις  ψηφιακές σας δημιουργίες. Χορηγός του δώρου είναι η Electronet Παπαϊωάννου στην Ιστιαία.

Όροι διαγωνισμού

Διοργανωτής Διαγωνισμού

Η ιστοσελίδα – ηλεκτρονική εφημερίδα με την επωνυμία «Palmosev.gr» που εδρεύει στην Ιστιαία Εύβοιας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου αρ. 16, διοργανώνει την παρακάτω προωθητική ενέργεια μέσω διαγωνισμού με τίτλο «Τα καραΝΤινάτα», με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής, οι οποίοι θα είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, στο επίσημο διαδικτυακό τόπο του www. palmosev.gr καθώς επίσης και στον επίσημο λογαριασμό της Palmosev.gr στο κοινωνικό δίκτυο στις  παρακάτω διευθύνσεις:  Face-book (https://www.facebook.com/palmosev)  instagram (https://www.instagram.com/palmosev.gr/?hl=el)  twitter (https://twitter.com/info7706 )

Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό, καθώς και της σχετικής ανάδειξης του νικητή στο πλαίσιο του Διαγωνισμού αυτού.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω χρέωση ή διαδικασία. Όποιο αναρτημένο αποκλειστικό κείμενο (μέχρι 300 λέξεις), ή φωτογραφία με λεζάντα ή video με συνοδευτικό κείμενο μέχρι 100 λέξεις -ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ- που εσείς θα στείλετε κι εμείς θα αναρτήσουμε, πάρει τα περισσότερα like αυτόματα αναδεικνύεται ο νικητής του διαγωνισμού «Τα καραΝΤινάτα».

Διάρκεια Διαγωνισμού

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από σήμερα την 11/11/2020. ως και την 30/11/2020 και ώρα 23:59 μ.μ.

Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν είναι πλέον δυνατές και οι ήδη γενόμενες θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν πλέον το Palmosev.gr. Στην περίπτωση αυτή, οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωμα ή απαίτηση κατά του Palmosev.gr, ούτε νομιμοποιούνται να ζητήσουν, είτε τη συνέχιση του λήξαντος Διαγωνισμού, είτε παράδοση του μη παραδοθέντος δώρου, είτε άλλη περαιτέρω αποζημίωση.

 Δικαίωμα και τρόπος συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι επισκέπτες του Palmosev.gr που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Για τη συμμετοχή, δεν απαιτείται καμία αγορά προϊόντος ή συνδρομή. Κατά τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού, ο χρήστης θα μπορεί να συμμετάσχει με τον παρακάτω τρόπο: Στον λογαριασμό του Palmosev.gr στο Facebook ή instagram ή twitter θα αναρτηθεί «post» στο οποίο ο χρήστης θα πρέπει αρχικά να κάνει «like» στο λογαριασμό του Palmosev.gr Κοινοποίηση και στη συνέχεια να κάνει «tag» έναν φίλο του με σχόλιο («comment») στο συγκεκριμένο «post».

Δεν γίνονται δεκτά υβριστικά, προσβλητικά σχόλια και γενικά αντίθετα στο νόμο και στα χρηστά συναλλακτικά ήθη.

Κάθε προφίλ χρήστη μπορεί να συμμετέχει μόνο μία (1) φορά στο Διαγωνισμό σε κάθε πλατφόρμα. Ως έγκυρη συμμετοχή θεωρείται η πρώτη απάντηση του συμμετέχοντα και δεν θα λαμβάνονται υπόψη οι επόμενες απαντήσεις-αναρτήσεις του στο ως άνω post του Palmosev.gr στο Facebook ή instagram ή twitter.

Δώρο Διαγωνισμού

Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα (1) προϊόν ψηφιακής απεικόνισης της SONY για να μπορείτε να βγάλετε, να δείτε, ή ακόμη και να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας, δώρο από την Electronet Παπαϊωάννου στην Ιστιαία.

Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα ή σε άλλα δώρα, σε οποιαδήποτε τιμή. Το  Palmosev.gr δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε έχει σχέση με το παραπάνω δώρο, εκτός της παράδοσης στο νικητή. Το δώρο που θα παραδοθεί κατά τους παρόντες όρους παρέχεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει και ευρίσκεται, αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λ.π., έναντι του Palmosev.gr. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το Palmosev.gr για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με το δώρο του διαγωνισμού. Περαιτέρω, το Palmosev.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Το Vodafone απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης δώρου σε περιπτώσεις που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: