Με την Πολιτική προστασία, τις περιφέρειες και τους Δήμους να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού λόγω των χιονοπτώσεων που αναμένονται από αύριο αλλά και την Τρίτη ακόμη και στην Αττική, άρχισαν ήδη να γίνονται οι πρώτες ανακοινώσεις για σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν.
Σύμφωνα μετά όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει την περιοχή.
Στην περιοχή της Αττικής, θα παραμείνουν κλειστά στον δήμο Παλλήνης τα σχολεία: 2ο Δημοτικό Παλλήνης, 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης, 1ο Λύκειο Παλλήνης λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος.
Στον δήμο Φλώρινας τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα (29/1), στις 9.15 εξαιτίας χαμηλών θερμοκρασιών, ύστερα από απόφαση του δημάρχου κ. Βασίλη Γιαννάκη. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.
Από το υπουργείο Παιδείας ανέφεραν ότι σε όσες περιοχές της χώρας αποφασιστεί να ανασταλεί η λειτουργία των σχολείων λόγω των καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr