Home > Hot ! > Η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη στην Αννίτα Π.

Η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη στην Αννίτα Π.


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


«Αγαπητή κυρία Αννίτα Παπαπαναγιώτου. Έχετε δικαίωμα και να γράφετε και να οργίζεστε και να πολιτικολογείτε. Το κακό είναι πως ενώ είσαστε σύζυγος ενός συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, εμφανίζεστε να κατακεραυνώνετε τον Τσίπρα πολιτικά, χρησιμοποιώντας τη φόρτιση των ημερών και κυρίως τους νεκρούς ανθρώπους των οποίων υπήρξατε όπως λέτε φίλη.

Όπως είναι φυσικό επειδή είμαστε ένας λαός με συναίσθημα η «επιστολή της φίλης της οικογένειας Φύτρου» έγινε viral. Οι άνθρωποι που σας διάβασαν έκαναν καλά, εσείς δεν κάνατε. Χρησιμοποιήσατε το θάνατο για να περάσετε ένα πολιτικό μήνυμα.

Δεν το κάνατε με το όνομά σας, πράγμα που θα ήταν ηθικό και τίμιο. Δεν επιτρέψατε στους αναγνώστες να κρίνουν ξέροντας πως εσείς που το γράφετε είσαστε αυτή που είσαστε. Τους εξαπατήσατε ως μια οργισμένη που δεν έχει πολιτικό κίνητρο. Στο δικό μου σύστημα ηθικής αυτό είναι ανεπίτρεπτο και για σας που οι άνθρωποι αυτοί ήταν φίλοι σας θα έπρεπε να είναι επώδυνο. Απ ό,τι βλέπω όμως δεν είναι και τόσο.

Ευχαριστώ για την πρόσκληση σε δείπνο, αλλά αυτές τις μέρες δεν κατεβαίνει τίποτα κάτω».

Η απάντηση του The President

Νωρίτερα, η ιστοσελίδα the president.gr δημοσίευσε μία απάντηση της Αννίτας Π. στο κείμενο του Documento «Κυριάκο Μητσοτάκη είσαι προσωπικός μου εχθρός».

Στην εν λόγω απάντηση αναφέρεται:

«Το The President καλύπτει από την πρώτη στιγμή την φονική πυρκαγιά σε κάθε πτυχή της. Τόσο οι κυβερνητικές ανακοινώσεις όσο και της αντιπολίτευσης είναι δημοσιευμένες για την ενημέρωση του κοινού.

Στο pressroom του The President έχουν σταλεί πολλές επιστολές, μαρτυρίες και άρθρα.

Με δημοσιογραφική δεοντολογία και ευθύνη έχουμε δημοσιεύσει αυτές που έχουμε επιβεβαιώσει τους αποστολείς και γνωρίζουμε τα στοιχεία τους χωρίς καμία λογοκρισία και βεβαίως θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Σήμερα δέχτηκε η αποστολέας μιας τέτοιας επιστολής επίθεση από συγκεκριμένο μέσο και τον εκπρόσωπό του. Σας παραθέτουμε την απάντηση της:

“24ωρες μετά, τα λόγια οργής που ξεχείλισαν από μέσα μου χωρίς ίχνος υστεροβουλίας και πολιτικής καπηλείας – τα λόγια που δεν παίρνω πίσω – έγιναν viral.

Viral! Ένας όρος που δεν γνώριζα έμελλε να στοιχειώσει την επόμενη μέρα μια γυναίκας που πονάει βαθιά. Μιας γυναίκας που αγαπώ σέβομαι κ εκτιμώ πολύ !

Η απώλεια είναι τεράστια για έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ άνθρωπο… όχι για πολιτικούς κ δημοσιογράφους που έπαψαν να είναι κανονικοί εδώ και καιρό.

Όμως το κείμενο μιλά μόνο για το πως νιώθω εγώ, η Ανίτα Π. (με επώνυμο – διεύθυνση – κινητό) και ΟΧΙ η αγαπημένη μου φίλη.

Εγώ η Ανίτα Π. με διάφανη ζωή, προβλήματα, πείσμα κ θάρρος. Αυτά μου έμειναν να διδάξω στα παιδιά μου.

Δεν με λένε «Ανίτα Μουρούτη» Κύριε «Ανίτα Βαξεβάνη – Αντιγραφέα» σας καλώ για φαγητό ( λένε ότι μαγειρεύω ωραία) να τα πούμε από κοντά !”

Σας παρακαλώ όμως να αφήσετε έξω την «στρατευμένη» πένα σας για να μην τρομάξουν τα παιδιά μου”».

Αναδημοσίευση από το http://www.documentonews.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: