Βροχές και καταιγίδες αναμένονται από σήμερα σε μεγάλο μέρος της χώρας, αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά παράκτια τμήματα και από το απόγευμα στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας αναμένονται σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις στα νότια βαθμιαία θα φτάσουν έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά.
Ειδικότερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα έχει αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών κυρίως τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων η μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως έως τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr