Home > Αρθρα - Επικαιροτητα > Ο Νέος Πύργος ζωντανεύει με το …αίμα του την ελπίδα

Ο Νέος Πύργος ζωντανεύει με το …αίμα του την ελπίδα


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη πια εδώ και πολλά χρόνια αιμοδοσία στον  Νέο Πύργο. Την περασμένη Κυριακή,11 Μαρτίου στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού (που εδώ και δυο χρόνια δεν λειτουργεί μετά τη συγχώνευση με αυτό των Ωρεών) η κινητή ομάδα αιμοληψίας του Τζάνειου Νοσοκομείου, πραγματοποίησε την εθελοντική αιμοδοσία την οποία οργάνωσε ομάδα κατοίκων του Νέου Πύργου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Μουλά, σε συνεργασία με τους δύο Συλλόγους του χωριού. Παρόντες στην όλη διαδικασία πολλά μέλη των δύο Συλλόγων.

Είδαμε εθελοντές ακόμα και από άλλα χωριά της περιοχής, ενώ μέχρι τις 11.00 το πρωί είχαν ήδη δώσει το πολύτιμο αίμα, πάνω από 35 άτομα και υπήρχε μεγάλη αναμονή έξω από την αίθουσα αιμοληψίας. Το δώρο που δινόταν από τους οργανωτές  στους εθελοντές κατά την έξοδό τους, εκτός από το μικρό δυναμωτικό γεύμα, ήταν και μια μεγάλη ομπρέλα που έφερε το όνομα του Νέου Πύργου.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



error: