Home > Hot ! > Καταγγελία πολίτη για το αναρρωτήριο αδέσποτων – που θα μεταφερθούν τα στειρωμένα ζώα;

Καταγγελία πολίτη για το αναρρωτήριο αδέσποτων – που θα μεταφερθούν τα στειρωμένα ζώα;


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Έντονο φαίνεται να είναι το πρόβλημα με τον χώρο που επέλεξε ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού για την δημιουργία του αναρρωτήριου που φιλοξενεί αδέσποτα ζώα, στα παλιά σφαγεία της Ιστιαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί είναι οι κάτοικοι οι οποίοι έχουν παραπονεθεί για τον θόρυβο που προκαλούν τα ζώα, ενώ κάποιος πολίτης έφτασε στο σημείο καταγγελίας, με αποτέλεσμα να παρθεί απόφαση  να μεταφερθεί ο χώρος για τα αδέσποτα –μάλλον- στο παλιό Δημαρχείο της Ιστιαίας. Όσοι εθελοντές βοηθούν σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα, περιμένουν να γίνουν οι τελευταίες ενέργειες ώστε να περιφραχθεί ο χώρος για να μπορούν να μεταφερθούν τα στειρωμένα ζώα που χρειάζονται άμεση περίθαλψη. Από την στιγμή που ο Δήμος έχει αρχίσει να κινητοποιείται και το πρόβλημα σιγά σιγά ρυθμίζεται, ευελπιστούμε η κατάσταση να βελτιωθεί. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα έχουν αίσιο τέλος, τόσο για τους πολίτες που έχουν πρόβλημα με τον θόρυβο, όσο και για τα αδέσποτα που χρειάζονται άμεση προστασία.

DSC_0003

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: