Το σεμινάριο που έγινε το πρωί της Κυριακής 17 Ιουλίου από το Sea-Mountain.gr στέφθηκε με επιτυχία, λόγω της συμμετοχής του κόσμου και της εξειδίκευσης των ομιλητών. Εκεί όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις συγκεκριμένες τεχνικές ψαρέματος και λύθηκαν πολλές απορίες που στο μέλλον θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους. Παράλληλα έγινε αναλυτική παρουσίαση εξοπλισμού Maxel καθώς και συμβουλές για σωστή διαχείριση του θαλάσσιου οικοσυστήματος.
Ο Γιάννης Αμανατίδης ευχαριστεί από καρδιάς τον κόσμο για την συμμετοχή του, τον ΟΛΝΕ για την παραχώρηση του ιστορικού χώρου ΚΥΜΑ της Αιδηψού και ιδιαιτέρως τους κ. Τσέργα Αθανάσιο και κ. Γιάννη Τσιρογιαννίδη, το Λιμεναρχείο Αιδηψού και ιδιαίτερα τον Λιμενάρχη κ. Δανίκα Σωτήρη για την αμέριστη συμπαράσταση.Τον Σταύρο Κουστιμπή για τις ψαρευτικές εξορμήσεις που αποτέλεσαν αναπόσπαστο μέρος της πράξης του σεμιναρίου. Το team της Anglermania και συγκεκριμένα τον Σπύρο Πουλημένο και τον Ντίνο Παναγή που ταξίδεψαν από πολύ μακριά για να μας μεταφέρουν τις γνώσεις τους. Το περιοδικό Boat & Fishing in Greece και ιδιαιτέρως τον Αντώνη Δρόσο για την παρουσίαση και τον Γιώργο Πολυχρονίου για την δημοσιογραφική κάλυψη,όπως και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την προώθηση της εκδήλωσης.
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr