Home > Hot ! > Η Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε. ανακοίνωσε τις τιμές για το 2016

Η Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε. ανακοίνωσε τις τιμές για το 2016


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


IMG-1437978779814-V20140420_010309Εκτιμώντας τα 30 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο χώρο του σύκου της εταιρείας Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε. και της άριστης συνεργασίας με τους συκοπαραγωγούς της Βόρειας Εύβοιας,  οι πελάτες – παραγωγοί έδειξαν για μια ακόμη χρονιά μεγάλη εμπιστοσύνη προσκομίζοντας σύκα χωρίς προσυνεννοημένη τιμή.

Γνωρίζοντας από χρόνια πως η εταιρεία Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε. δίνει τις καλύτερες τιμές, στέκονται δίπλα μας και γι αυτό τους ευχαριστούμε. Παρά το γεγονός πως φέτος η παραγωγή θα είναι μεγαλύτερη από την περσινή και η τιμή χαμηλότερη από πέρυσι, η Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε. πάντα στο πλευρό του παραγωγού, αποφάσισε να εγκρίνει τις τιμές του 2015. Η υπόσχεση να κρατάμε το σύκο, ως προϊόν  ψηλά συνεχίζεται.

Untitled-1

Ευχαριστούμε για τη εμπιστοσύνη και στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας περιμένουμε καλό καθάρισμα και καλό στέγνωμα των σύκων.

29810_kontos_to_perivoli_tou_pappouΕγκαταστάσεις Ε.&Δ.Κόντος Α.Ε. στο ΒασιλικόΕγκαταστάσεις Ε&ΔΚόντος ΑΕ στην Ιστιαια

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: