Home > Hot ! > Ανεξάρτητος Συνδυασμός «Αγαπάμε τους Ωρεούς»

Ανεξάρτητος Συνδυασμός «Αγαπάμε τους Ωρεούς»

Ο Κλεισθένης -το νέο διοικητικό σύστημα διακυβέρνησης του Α΄και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης – δίνει ευκαιρίες κατάθεσης ανεξάρτητων τοπικών ψηφοδελτίων.Με βάση αυτή τη λογική δημιουργήθηκε ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός «Αγαπάμε τους Ωρεούς».Διαβάστε στην ανακοίνωση:


Οι Ωρεοί είναι ένας ευλογημένος τόπος που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να είναι μια από τις πιο περιζήτητες και ποιοτικές περιοχές της Βόρειας Εύβοιας να ζεις αλλά και σαν τουριστικός προορισμός.
Στρατηγική θέση, ιστορική κληρονομιά από την εποχή της αρχαιότητας, χώρους περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, φυσική ομορφιά, ένα πανέμορφο λιμάνι, το δεύτερο μεγαλύτερο στη Εύβοια και επιχειρήσεις έτοιμες να προσφέρουν την φιλοξενία και τις υπηρεσίες τους.,
Εδώ και κάποια χρόνια, όμως, η ποιότητα ζωής στο χωριό μας πέφτει διαρκώς. Η καθημερινότητα δυσκολεύει. Οι περιουσίες μας υποβαθμίζονται. Οικονομικοί πόροι χάνονται η δεν διεκδικούνται για τον χωριό μας Το αστικό περιβάλλον, οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, οι πλατείες, οι χώροι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος βγάζουν εικόνα παρακμής. Η καθαριότητα, δεν είναι σε επίπεδο αντάξιο του χωριού μας. Οι νέοι του χωριού μας δεν διαθέτουν τους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας που θα ήθελαν.
Αυτοί δεν είναι οι Ωρεοί που αξίζουν σε εμάς και τα παιδιά μας.
Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα στα κοινοτικά μας πράγματα. Να κάνουμε μια Νέα Αρχή για τους Ωρεούς γιατί αγαπάμε τους Ωρεούς.
Με νέα πρόσωπα στην πρώτη γραμμή. Με ανθρώπους που μπορούν να σηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση του χωριού μας. Με νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά και προσωπική και επαγγελματική διαδρομή που να αποτελεί τεκμήριο ικανότητας και διοικητικής επάρκειας.
Αυτή την ανάγκη, να μπει το χωριό μας σε μια νέα εποχή, έρχεται να εκφράσει ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός μας Αγαπάμε τους Ωρεούς. Ένας συνδυασμός ανεξάρτητος από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες και έτοιμος να διεκδικήσει αυτά που αξίζουν στο χωριό μας. Ένας συνδυασμός που σαν γνώμονα του έχει την αγάπη για τον τόπο που ζούμε
Στόχος του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας είναι ένας:
«Να δώσει στους Ωρεούς πρόσθετη αξία σε όλα τα επίπεδα και να κάνει καλύτερη τη ζωή των κατοίκων τους.»
Μαζί μπορούμε να το πετύχουμε ανατρέποντας κατεστημένες δομές και αντιλήψεις στα κοινοτικά μας πράγματα. Με ένα πρόγραμμα συγκεκριμένων προτεραιοτήτων. Με πρακτικές λύσεις, αποτελεσματικές συνεργασίες και δυναμισμό στις διεκδικήσεις μας
Στην αφετηρία αυτής της προσπάθειας, θέτουμε οκτώ προτεραιότητες:
Αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος του χωριού μας .
Βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
Ενίσχυση του εθελοντισμού
Στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.
Ενίσχυση των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων
Διεκδίκηση Οικονομικών Πόρων για έργα υποδομής
Προβολή του χωριού μας για προσέλκυση επισκεπτών
Πάνω στους άξονες αυτούς θα εξειδικεύσουμε, θα διαμορφώσουμε και θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας, μέσα από ανοιχτή συζήτηση – διαβούλευση με όλους τους συγχωριανούς μας.
Σήμερα βάζουμε τα θεμέλια για μια κίνηση που θα αλλάξει το τοπίο στους Ωρεούς και θα ενώσει πολίτες κάθε ηλικίας και κοινωνικής προέλευσης.
Ενωμένοι, με όραμα και σχέδιο, μακριά από κομματικές διαιρέσεις και άγονες προσωπικές, αντιπαραθέσεις μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Να κάνουμε, όλοι μαζί, μια νέα αρχή για το χωριό μας, γιατί αγαπάμε τους Ωρεούς
Ο συνδυασμός απαρτίζεται με τους εξής:
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΙΑΛΗ ΤΑΚΙΤΣΑ
ΜΗΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΣΟΥΡΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

There is no slider selected or the slider was deleted.

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: