booked.net

Home > Hot ! > Ακόμη λειτουργούν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας- Αποσύρονται χορηγοί από το Big Brother

Ακόμη λειτουργούν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας- Αποσύρονται χορηγοί από το Big BrotherΗ  επιλογή προγραμμάτων από την ελληνική τηλεόραση  του τύπου «Big Brother» έχουν προκαλέσει μεγάλη  αναστάτωση και οργή για τα σχόλια παίκτη που συμμετέχει στο ριάλιτι  και ακούστηκε να αναφέρεται σε βιασμό γυναικών, με αποτέλεσμα η πρώην  Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων στη ΓΓΙΦ του Υπουργείου Εσωτερικών Φωτεινή Κούβελα να  επισημάνει χτες το βράδυ σε ανάρτησή της στο κοινωνικό δίκτυο: «Στο Big Brother κανονικοποιούν την κουλτούρα του βιασμού και το ΕΣΡ σιωπά. Δεν χρειαζόμαστε τηλεοπτικά σκουπίδια που απευθύνονται στα κτηνώδη ένστικτα, προσβάλλουν τον άνθρωπο και υποβιβάζουν τον πολιτισμό μας όσο ακροαματικότητα κι αν έχουν. Να σταματήσει τώρα. Να παρέμβει το ΕΣΡ», ενώ σήμερα το πρωί, συνεχίζοντας αναρτά το αποτέλεσμα της αντίδρασης. “Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης.”

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την εταιρεία Rigas Furniture, Candia και Doctor Plant με επίσημες τοποθετήσεις τους καταδικάζουν και αποχωρούν

Η εταιρεία Candia αναφερόμενη στο θέμα σημειώνει:«Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν».

Η Doctor Plant αναφέρει: «Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο, που είναι η αποπομπή του παίχτη μετά το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μια δημόσια συγγνώμη από το σταθμό!

Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία!

Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο, ότι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza). Οπότε επίσης αποσύρονται!

Ευτυχώς για την κοινωνία μας φαίνεται πως τα αντανακλαστικά της σε αποκρουστικές συμπεριφορές λειτουργούν. Ας σταματήσει αυτή η χυδαιότητα να προβάλλεται δημιουργώντας λάθος πρότυπα συμπεριφοράς προβάλλοντας ένα αισχρό αντρικό προφίλ και υποτιμώντας το σύνολο των γυναικών.

Πάρη Ντελκή

 

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: