Home > Αθλητικά > Πρωτάθλημα – Κύπελλο 1-1

Πρωτάθλημα – Κύπελλο 1-1


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Πρωτάθλημα – Κύπελλο 1-1

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λένε, έτσι λοιπόν συνέβη και την περασμένη Κυριακή στο τοπικό ντέρμπυ. Ο κόσμος αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες δήλωσε παρόν στην λασπομαχία των δύο ομάδων. Η Ιστιαία κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς για το πρωτάθλημα ενώ για το θεσμό του κυπέλλου είχαν επικρατήσει οι Ωρεοί. Αρκετά βελτιωμένη η Ένωση σε σχέση με εκείνον τον αγώνα ζήτησε περισσότερα βάση των ευκαιριών της από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο 20’ επικίνδυνη παράλληλη μπαλιά του Καραβά στην εστία του Σωτηρόπουλου, αυτός εκτός θέσης δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της καταλήγοντας αράουτ. Στο 28’ καλό σουτ του Δημουλάκη στην αγκαλιά του πορτιέρο.

Κεφαλιά του δραστήριου Μαρίνοβ μέσα από την μικρή περιοχή-λίγο άουτ. Στο 44’ πολύ καλή ενέργεια του Γ.Βασιλείου από αριστερά συστημένη σέντρα στο Δούμα αυτός με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σωτηρόπουλο στην καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού. Ωραία κομπίνα από κόρνερ του Γαβριήλ η μπάλα στα πόδια του Θανάση Τριανταφύλλου, ο οποίος δεν έπιασε καλό σουτ η μπάλα κατέληξε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι. Οι μονομαχίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος και όποιος επιχειρούσε το κουβάλημα της μπάλας προδόθηκε από το τερέν πολλές φορές. Στο σημείο που οι γηπεδούχοι πήραν το χρυσό τρίποντο είναι το 70’ λεπτό ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, φάτσα με την εστία του πολύ καλού Θανάση Βασιλείου. Οι Ωρεοί έψαξαν το γκολ και δεν τα κατάφεραν ούτε στην καλή εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Αθανασίου στο 80’ ούτε στην κυριότερη φάση γι` αυτούς στο 90’ όταν με πολύ ωραία διαγώνια κάθετη μπαλιά του Μαργέτη στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε.Ι, βρήκε τον Χριστόπουλο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα το πλασέ του, όμως που έγινε κάτω από πίεση βρήκε στο κάθετο δοκάρι σώζοντας τους γηπεδούχους. Διακρίθηκαν από την Α.Ε.Ι. οι Σπύρος Τριανταφύλλου, Θ. Βασιλείου και Δαρζέντας και για τους Ωρεούς οι Μπιμάι, Ματζώρος και Δ. Αθανασίου.

Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Απ. Σωτηρόπουλος, Θ. Τριανταφύλλου, Γ. Βασιλείου, Σπ. Τριανταφύλλου, Τοουρφέ, Δαρζέτας (80’ Ζουμπανιώτης), Μαρίνοβ (70’ Ιωσήφ),Θ. Βασιλείου, Δούμας (88’ Σελίμης), Γαβριήλ, Χρήστου.

Α.Ο. ΩΡΕΩΝ: Μπιμπάι, Ζαχαράκης (80’ Χριστόπουλος), Ματζώρος, Δημητρίου, Μαργέτης, Καπλανάι (88’ Πατσής), Μούστος, Τούσερτ, Καραβάς (58’ Γ. Αθανασίου),Δ. Αθανασίου, Δημουλάκης.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



error: