Home > Πολιτική επικαιρότητα > Ημερίδα Επιμελητηρίου Ευβοίας

Ημερίδα Επιμελητηρίου Ευβοίας


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

ΧΑΛΚΙΔΑ  12.2.2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Ημερίδα Επιμελητηρίου Ευβοίας Για το πρόγραμμα

«Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας τη Δευτέρα 11/02/2013, σε συνεργασία με την ΑΝ.ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας (Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας) διοργάνωσαν Ημερίδα Ενημέρωσης για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών».  Στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου παρευρέθηκαν Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Λογιστές, Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι, Πλήθος Επιχειρηματιών, Νέοι και Νέες  προκειμένου να ενημερωθούν για τις παρεχόμενες ενισχύσεις τoυ προγράμματος, τους επιλέξιμους προς ενίσχυση ΚΑΔ, τις προϋποθέσεις συμμετοχής των δυνητικών δικαιούχων, τον Προϋπολογισμό  των Επενδυτικών Σχεδίων, τις Επιλέξιμες Ενέργειες & Δαπάνες, τους τρόπους υποβολής των  προτάσεων κλπ.

 

 

 

Την Έναρξη Εργασιών της Ημερίδας κήρυξε ο κος Κωνσταντίνος Μπαρούτας Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου και εκπρόσωπος του στην ΑΝ.ΔΙΑ. Ακολούθως ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Σίμωσης δήλωσε ότι το Επιμελητήριο Εύβοιας είναι ο σύμμαχος των τοπικών επιχειρήσεων, διοχετεύοντας συνεχή και εξειδικευμένη ενημέρωση για την ανάπτυξη τους, μεριμνώντας για την παροχή των απαραίτητων εφοδίων σε αυτές, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα όποιες πολυπαραγοντικές προκλήσεις ενδέχεται να συναντήσουν μελλοντικά. Σημείωσε δε ότι η Υπηρεσία ενημερώνει, καθοδήγει και δίνει απαντήσεις για τα επενδυτικά προγράμματα τόσο σε επαγγελματίες αλλά και σε εν δυνάμει επαγγελματίες, αποτελεί σημείο υποβολής των φυσικών φακέλων των προτάσεων. Εισηγητές στην Ημερίδα από την ΑΝΔΙΑ ήταν ο κος Ντάνος Γρηγόριος Διευθύνων Σύμβουλος  Μιχάλης Παππέ, Γενικός Διευθυντής και ο κος Στέλιος Αστρακάς.  Εισηγητές από το Τμήμα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας ήταν ο Δντης κος Αντωνόπουλος και η κα Μπαρτσιώκα Χαρίκλεια υπεύθυνη ενημέρωσης. Επίσης, παρευρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι: κος Βεργέτης, κος Γκάβαλης και ο κος Μπαράκος.  Η υποβολή προτάσεων στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) του ΕΣΠΑ θα διαρκέσει από 25/2/2013 έως 25/4/2013 (www.espa.gr). Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Εύβοιας 22221086452 και 2221023510.

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΕYBOIAΣ

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



error: