Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Ζουμ στην έκθεση φωτογραφίας στην Ιστιαία

Ζουμ στην έκθεση φωτογραφίας στην Ιστιαία


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


 

fot (1)

Το Σαββατόβραδο της 11ης Ιουλίου, το ενδιαφέρον των θαμώνων της πλατείας της Ιστιαίας, δεν εστιάστηκε στο πλήθος των πολιτικών εξελίξεων, αλλά ήταν καλλιτεχνικό. Το σταντ με την έκθεση φωτογραφίας, που παρουσιάστηκε στην πλατεία της πόλης μαγνήτισε τους διερχόμενους και όλοι παρατηρούσαν τις φωτογραφίες, ρωτώντας τους φωτογράφους για την επιλογή κυρίως των θεμάτων τους.

fot (2)fot

Άλλοι εστίασαν το ενδιαφέρον τους και στην τεχνική τους. Οι Νικ Ντελκής, Κωνσταντίνος Μπαλαλάς, Μιχάλης Ζούτσος, Γεώργιος Μπαλαλάς, Άσπα Ποζαπαλίδου, Απόστολος Σωτηρόπουλος, Φωτεινή Παπαιωάννου, Ανδρέας Κατσικούδης, Γιόχαν Κιοινές, Αλέκος Ξανδρής, Σοφία Γεωργακοπούλου, και Γιάννης Νικολέρης, μοιράστηκαν τη δική τους ματιά κι έθεσαν σε δημόσια θέα και συζήτηση το δικό τους ζουμ στην καθημερινότητα.

Πάρη Ντελκή

fot (3)

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: