Home > Η κουζίνα μας > Γιουβέτσι

GIOUVETSI

Πλένουμε το κρέας και μετά το βράζουμε. Έπειτα το ξαφρίζουμε και σουρώνουμε το νερό από το κρέας. Βάζουμε κρέας και νερό στην κατσαρόλα, προσθέτουμε τα κομμένα κρεμμύδια και μία κουταλιά λάδι και το βράζουμε σε σιγανή φωτιά. Ρίχνουμε λίγο ζάχαρη και πιπέρι και όταν μισοβράσει προσθέτουμε την ντομάτα. Μετά το βάζουμε στο ταψί, με ζεστό νερό και ρίχνουμε την μανέστρα. Αφήνουμε για μισή ώρα στο φούρνο.

Αικατερίνη Κατσαντώνη

There is no slider selected or the slider was deleted.

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: