Home > Hot ! > Ένα αερόστατο για όλους… μια ευχή για τον καθένα

Ένα αερόστατο για όλους… μια ευχή για τον καθένα


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


 Γιάννης Ζαχαράκης3

 

Οι συλλογικές προσπάθειες , όταν εκφράζουν πραγματικές ανάγκες , όπως η ουσιαστική επικοινωνία και συνλειτουργία   των ανθρώπων μέσα από την συμμετοχή σε δράσεις πολιτισμού, δεν μπορεί παρά να στεφθούν από επιτυχία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν έχει ποσοτικά χαρακτηριστικά(αριθμός συμμετεχόντων ή χρήματα που ξοδεύτηκαν ή μαζεύτηκαν κλπ), αλλά μόνο ποιοτικά, τα οποία εκφράζονται σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε ατομικό (σύμφωνα με το υπόβαθρο του καθενός).

Στα πλαίσια αυτά ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου, διεύρυνε το έθιμο της κατασκευής και πετάγματος αερόστατου, δίνοντας την ευκαιρία, μέσα από το μοίρασμα αεροστάτων, σε όλους, να νιώσουν αυτό το υπέροχο αίσθημα της επικοινωνίας μέσω του συλλογικού υποσυνείδητου, κινούμενο σε πλαίσια και όρια αχαρτογράφητα, σαν τα ουράνια άστρα και τις ευχές που στάλθηκαν σε αυτά.

p4

Τα τριακόσια πενήντα αερόστατα που μοιράστηκαν αποδείχτηκαν πολύ λίγα, το ίδιο και τα παγωτά για τους μικρούς μας φίλους. Φυσικά κόκκινα αυγά για τις ευχές και τα τσουγκρίσματα και συμμετοχή στο εργαστήρι κατασκευής για όσους ήρθαν από νωρίς στην πλατεία μας.

Και του χρόνου θα είμαστε εκεί, δοκιμάζοντας τις αντοχές των υποδομών του χωριού που αποδείχτηκαν μικρές για την προσέλευση που είχαμε… Σταθεροί πάντα στις απόψεις μας και στην αισθητική που απορρέει απ αυτές, βλέπουμε τις μελλοντικές δράσεις με αισιοδοξία και δημιουργική διάθεση.

 

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου

Ο Πρόεδρος Γρ. Μαυρομιχάλης

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: