Home > Αθλητικά > Πρωτάθλημα τζούνιορ Αρτεμησιακός – Ταξιάρχης

Πρωτάθλημα τζούνιορ Αρτεμησιακός – Ταξιάρχης


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


ath (2)

Τα πρωταθλήματα τζούνιορ της Ε.Π.Σ. Ευβοίας έφτασαν στο τέλος τους για φέτος, με το τελευταίο παιχνίδι για την περιοχή μας να είναι αυτό ανάμεσα στον Αρτεμησιακό και τον Ταξιάρχη που διεξήχθη την Κυριακή 21 Ιουνίου στο γήπεδο της Ιστιαίας. Το παιχνίδι είχε πλούσιο θέμα καθώς σημειώθηκαν συνολικά πέντε τέρματα και το συνολικό σκορ να είναι 1-4 υπέρ της ομάδας του Ταξιάρχη.

ath (5)

ath (6)

Οι μπόμπιρες και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, με την ομάδα του Ταξιάρχη να καταφέρνει να σκοράρει δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και οι πιτσιρικάδες του Αρτεμησιάκου έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό χωρίς να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Το δεύτερο μέρος επιφύλασσε τρία ακόμη γκολ για τους θεατές του αγώνα που είχαν επιστρατεύσει τις ομπρέλες του στην κερκίδα. Με την ομάδα του Ταξιάρχη να σημειώνει ακόμη δύο τέρματα και ένα γκολ να βάζει ο Αρτεμησιακός.

ath (3)

ath (1)

Στο τέλος του αγώνα ο καιρός έκανε την χάρη στου παίκτες των δύο ομάδων, η βροχή σταμάτησε και η απονομή μεταλλίων έγινε στο κέντρο του γηπέδου. Την βράβευση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων έκανε ο Θανάσης Γουρνάς, με τους πιτσιρικάδες να περνάνε ένας-ένας να παίρνουν τα μετάλλια τους και να ποζάρουν για τις απαραίτητες φωτογραφίες και να αποσπούν χειροκροτήματα και κολακευτικά σχόλια από όσους ήταν στο γήπεδο. Τα χαμόγελα των παιδιών με τα μετάλλια στο στήθος ήταν η πιο όμορφη εικόνα του παιχνιδιού.

ath

ath (4)

Αρτεμησιακός : Βαλμάς, Κουβέλης, Σπίντζος, Στεμπάρι, Θεοδώρου Χ., Κούκη, Μηνάς, Θεοδώρου Β., Σκουρτανιώτης, Τζαμπάσοβ, Μπαλαλάς, Θεοδώρου Α., Πατουλιάς.

Ταξιάρχης : Παπαγιαννόπουλος Δ., Κουρούπης Χ., Κουρούπης Α., Δημητράκης, Γκαμίλης, Λυσσέας, Πανταζής, Παπαδόπουλος, Παπαγιαννόπουλος Σ., Γιάννακας, Θέμελης, Μισιρλή.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: