Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Σε Ιστιαία και Καμάρια τίμησαν τη γιορτή της μητέρας

Σε Ιστιαία και Καμάρια τίμησαν τη γιορτή της μητέρας


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


   gm gm (1)   

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιστιαίας τίμησε την γιορτή της μητέρας, τη δεύτερη Κυριακή του Μάη, διοργανώνοντας μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο καφέ «ΟΖΖΥ». Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η εκπαιδευτικός Μαίρη Δρίτσα που με την παρουσίαση της συγκίνησε τις μητέρες που παρακολουθήσαν την εκδήλωση. Τη γιορτή πλαισίωσαν με τις φωνούλες τους τα παιδιά από το «Φεγγαράκι» και η κ. Παναγιώτα Μισιρλή.

 

gm (2)gm (6)

Η Πολιτιστική Κίνηση Ιστιαίας σε άλλο ύφος, την ίδια μέρα τίμησε τη μητέρα με συνεστίαση των μελών του Συλλόγου στο «Νυχτέρι» στην Ιστιαία, όπου η εκδότρια του Παλμού, Πάρη Ντελκή μίλησε για τη διαδρομή της μητρότητας μέσα στο χρόνο, τα προβλήματα των παιδιών που γεννήθηκαν εκτός γάμου, την αλλαγή του νομικού καθεστώτος και τη στροφή της κοινωνίας, πάνω σ’ αυτό το θέμα. Σε κάθε τραπέζι υπήρχαν λουλούδια, τρυφερή προσφορά της Πολιτιστικής Κίνησης, για όλες τις μητέρες που παραβρέθηκαν.

gm (4)

gm (3)

gm (5)

Στα Καμάρια ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού έκανε αντίστοιχη εκδήλωση τιμώντας το πρόσωπο που όλοι αγαπάμε την μητέρα μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της εκπαιδευτικού Κατερίνας Βλαχογιάννη με θέμα: «Ο ρόλος της μητέρας στην ψυχοσωματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού». Ακολούθησαν ευχές από τα παιδάκια του χωριού για τις μανούλες τους, κέρασμα από τα μέλη του συλλόγου καθώς και λουλουδάκια – δώρο για όλους τους παρευρισκόμενους.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: