www.palmosev.gr

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Photo Photo Photo Photo Photo Photo

Νέα Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ.Άννας

Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας - ΟΧΙ στην υψηλή όχληση ΝΑΙ στην μεσαία

E-mail Εκτύπωση PDF

Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας

ΟΧΙ στην υψηλή όχληση ΝΑΙ στην μεσαία

Με συντριπτική πλειοψηφία το Δ.Σ. αποφάσισε να πει όχι στη ΒΙ.ΠΕ.


Δύο συνεδριάσεις  χρειάστηκαν ώστε να ανατραπούν οι αποφάσεις 3 χρόνων που αφορούσαν το θέμα της ΒΙ.ΠΕ. στο Μαντούδι. Μέσα σε κλίμα ηρεμίας, που σε τίποτα δε θύμιζαν τις  θυελλώδεις συζητήσεις του παρελθόντος, το Δημοτικό Συμβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία (το υπερψήφισαν 3 παρατάξεις, ενώ μειοψήφησε μόνο η παράταξη Στεργίου) αποφάσισε να ζητήσει την ακύρωση της Κοινής  Υπουργικής Απόφασης για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου τύπου Α’.

Περισσότερα...

Απονομή βεβαιώσεων του Κέντρου δια Βίου Μάθησης στο Μαντούδι

E-mail Εκτύπωση PDF

Απονομή βεβαιώσεων του Κέντρου δια Βίου Μάθησης στο Μαντούδι

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας από την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης  του Κ.Δ.Β.Μ. Ελένη Χαλιούλια και τον π. Υπεύθυνο του Δήμου Χρήστο Τζαχρήστο. Την εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων, χαιρέτησαν οι προσκεκλημένοι: Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αικατερίνη Καραμάνου, ο Δήμαρχος Χρήστος  Καλυβιώτης, η Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη, ο π. Ιωάννης Μάρκου, η Διευθύντρια Γυμνασίου Μαντουδίου Μαρία Παπακωνσταντίνου και ο διευθυντής ΣΔΕ Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας Κωνσταντίνος Μαντές, οι οποίοι συνεχάρησαν τους εκπαιδευόμενους καθώς τους απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που παρακολούθησαν.

Περισσότερα...

Ο Δήμος διεκδικεί το Ειρηνοδικείο Λίμνης

E-mail Εκτύπωση PDF

Μετά από εύστοχους χειρισμούς του Δημάρχου Χρ. Καλυβιώτη

Ο Δήμος διεκδικεί το Ειρηνοδικείο Λίμνης

 

Η επιστολή του Δημάρχου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας Χρήστου Καλυβιώτη την επόμενη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 2 Σεπτεμβρίου 2014, με αρ. πρωτ.: 10909 προς το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και θέμα που αφορούσε τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό με Α.Μ. ακινήτου ΤΑ001 και κωδικό διαγωνισμού QTA001, «μπλοκάρισε» κατά κάποιο τρόπο τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην πωληθεί το Ειρηνοδικείο Λίμνης. Παράλληλα με την μαχητική επιστολή ο Δήμαρχος κέρδισε για τον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας, τόσο τον χώρο της πλατείας που βρίσκεται η προτομή της Λέλας Καραγιάννη, όσο και τη διεκδικητική συμμετοχή του Δήμου στο διαγωνισμό για την αγορά του Ειρηνοδικείου Λίμνης, στην τιμή εκκίνησης των 150.000 ευρώ με δόσεις (!).

Περισσότερα...

Εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης των προγραμμάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

E-mail Εκτύπωση PDF

Πρόσκληση


Σας καλούμε την Τετάρτη 15 Oκτωβρίου 2014 και ώρα 18.00 στο Γυμνάσιο Μαντουδίου (αίθουσα Εκδηλώσεων) στην εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους επιμορφούμενους των προγραμμάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου  Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας της χρονικής περιόδου Νοέμβριος 2013 - Ιουνίου 2014.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε Θέματα Διά Βίου Μάθησης και την ενημέρωση των δημοτών για τη μέχρι τώρα λειτουργία και δράση του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Με  τιμή

Η Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του ΚΔΒΜ Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας.

Ελένη Χαλιούλια

Ο Υπεύθυνος του ΚΔΒΜ Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας της περιόδου 2013-14

Τζαχρήστος Χρήστος

 

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΙΜΝΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο  Ναυτικός  Όμιλος  Λίμνης  διοργανώνει   διασυλλογικό  αγώνα ιστιοπλοΐας «21ο Κύπελλο Β. Ευβοϊκού – Λεωνίδας Καλιντέρης»

για σκάφη κατηγορίας OPTIMIST, LASER 4,7 και LASER RDL.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Λίμνη Ευβοίας στις 11 – 12 Οκτωβρίου 2014 και θα είναι ανοιχτός για όλες τις περιφέρειες.

 

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

το ΔΣ του Ν.Ο.Λ

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

E-mail Εκτύπωση PDF

Λαμία, 02 Οκτωβρίου 2014

 

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκαν -4- φυτά κάνναβης, πιστόλι, μαχαίρι, -265- γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (01-10-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με την συνδρομή αστυνομικών της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 56χρονος ημεδαπός.

Περισσότερα...

Αλλαγή πλεύσης για τη ΒΙ.ΠΕ. στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας

E-mail Εκτύπωση PDF

Ανάκληση της απόφασης της προηγούμενης  Δ.Α. για τη ΒΙ.ΠΕ.

Αλλαγή πλεύσης για τη ΒΙ.ΠΕ. στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας


Με την  εκλογή επιτροπών, τον ορισμό του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ και την παραχώρηση κτιρίου για σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στο κτίριο Μελά στη Λίμνη.  Το θέμα όμως που κυριάρχησε για ακόμη μια φορά ήταν αυτό που αφορούσε τη ΒΙ.ΠΕ. Αυτή τη φορά όμως έλειπαν οι  εντάσεις και φωνές, αποτέλεσμα των χαμηλών τόνων που κινήθηκε ο κ. Καλυβιώτης. Μια έκπληξη όμως για τη μέθοδο της πυρόλυσης ανακοινώθηκε από τον κ. Δήμαρχο κατά τη διάρκεια της εκλογής των μελών του Δ.Σ. του ΧΥ.ΤΑ. Βορείου Ευβοίας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 20Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς τη γραπτή άδεια της εκδότριας.