www.palmosev.gr

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Photo Photo Photo Photo Photo Photo

Νέα Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ.Άννας

Ποσειδών:ο «ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2014» ήταν ένα μάθημα ζωής

E-mail Εκτύπωση PDF

Η μοναδική στην Ελλάδα, Διοργάνωση Μαραθώνιας Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης «ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2014» ολοκληρώθηκε στη Λίμνη Ευβοίας έχοντας εκπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους της και διαμορφώνοντας, με την περιπετειώδη εξέλιξή της, τις καλύτερες προοπτικές για την πέμπτη επανάληψή της το καλοκαίρι του 2015.

Περισσότερα...

Χαλαζόπτωση σε καλλιέργειες

E-mail Εκτύπωση PDF

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή απο την Γενικη Διευθυνση Περιφερειακης Αγροτικης Οικονομιας & Κτηνιατρικης Δ/Νση Αγροτικης Οικονομιας & Κτηνιατρικης Περιφερειακης  Ενοτητας  Ευβοιας και την δημοσιεύουμε :

Περισσότερα...

Ανοίγει σύντομα το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης (ΙΚΑ) στο Μαντούδι

E-mail Εκτύπωση PDF

11 Ιουλίου 2014

Ανοίγει σύντομα το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης (ΙΚΑ) στο Μαντούδι

Σήμερα Παρασκευή 11 Ιουλίου η αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ με τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους από την Ιστιαία και τα κεντρικά γραφεία επισκέφθηκε και ενέκρινε το χώρο, 25τμ, που διαθέτει ο δήμος για τη λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο Μαντούδι.

Περισσότερα...

Το έθιμο του Κλήδονα στις Ροβιές

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροβιών  τη Δευτέρα 23 Ιουνίου ,παραμονή της γενέθλιου ημέρας του Αϊ -Γιαννιού του Προδρόμου , αναβίωσε το αρχαίο έθιμο του Κλήδονα στο κεντρικό δρόμο του χωριού .

Περισσότερα...

Η Φλαμανδική τηλεόραση στη Βόρεια Εύβοια

E-mail Εκτύπωση PDF

 

 

Η Κρατική Τηλεόραση του Βελγίου (Belgian TV program ‪Vlaanderen_Vakantieland) στη διάρκεια των τελευταίων ημερών προχώρησε με συνεργείο της, στη λήψη κινηματογραφικών αποσπασμάτων από διάφορες τοποθεσίες της Β. Εύβοιας, προκειμένου να συμπεριληφθούν σε ειδική αφιερωματική εκπομπή για την σπάνια ομορφιά της νήσου.

Περισσότερα...

Απαξίωση και Διάλυση Κέντρου Υγείας Μαντουδίου

E-mail Εκτύπωση PDF

Θέμα : Απαξίωση και Διάλυση Κέντρου Υγείας Μαντουδίου

Κύριε Υπουργέ, Αξιότιμοι Κύριοι

Είναι η πολλοστή φορά που διαμαρτύρομαι για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου, χωρίς καμία ανταπόκριση. Πλέον η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Το Κ.Υ. Μαντουδίου έχει ΔΙΑΛΥΘΕΙ: Υπηρετούν μόνο δύο (2) Ιατροί Γενικής Ιατρικής, αντί των επτά (7) που προβλέπονται  και έξι (6) Αγροτικοί Ιατροί αντί των δώδεκα (12). Όλες οι άλλες ειδικότητες (καρδιολόγος, ορθοπεδικός, μικροβιολόγος, κλπ) είναι ανύπαρκτες. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο προκλητική, πληροφορούμενοι ότι ένας (1) Ιατρός Παθολόγος, ο Παιδίατρος και ένας (1) Αγροτικός Ιατρός που θα έπρεπε να υπηρετούν στο Κ.Υ Μαντουδίου είναι αποσπασμένοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Η εικόνα της διάλυσης ολοκληρώνεται στις διακομιδές των ασθενών που δεν γίνονται, αφού το Κ.Υ. είναι ουσιαστικά και χωρίς ασθενοφόρο . Από τους τέσσερις (4) οδηγούς, μετέθεσαν τους δύο (2) (ο ένας επέστρεψε, αλλά ενδεχομένως να ξαναμετατεθεί) με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να λειτουργεί μόνο στη νυχτερινή βάρδια.

Περισσότερα...

Χρήστος Καλυβιώτης: «Ο Δήμος θα δουλέψει σαν μία μεγάλη καλή επιχείρηση όπως προβλέπει ο νόμος»

E-mail Εκτύπωση PDF

Εάν δεν υπάρξει ομόνοια, συνοχή, εκτίμηση δεν μπορούμε να κάνουμε έργο

Χρήστος Καλυβιώτης: «Ο Δήμος θα δουλέψει σαν μία μεγάλη καλή επιχείρηση όπως προβλέπει ο νόμος»

«Δεν θα διακρίνω προτάσεις και θέσεις συμπολίτευσης, αντιπολίτευσης».

Συναντήσαμε τον νέο Δήμαρχο Μαντουδίου -Λίμνης -Αγίας Άννας, που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 25ης Μαΐου Χρήστο Καλυβιώτη σε ένα από τα διαλλείματα της πολιτιστικής ημερίδας που έγινε στην Αιδηψό. Είχε την ευγένεια να παραχωρήσει συνέντευξη στον «Παλμό», ώστε να γνωρίσουμε τόσο τον άνθρωπο όσο και τα σχέδια του για τον τόπο του.  Ο Χρήστος Καλυβιώτης γεννήθηκε στην Λίμνη το 1951 και έμεινε μέχρι  τα 14 του χρόνια. Ανδρώθηκε και  σπούδασε, στην Αθήνα, και τώρα επιστρέφει πίσω πάλι στον τόπο του.

Περισσότερα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΙΜΝΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΙΜΝΗΣ

Επειδή πάρα πολλοί δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», λόγω της πολύς μεγάλης προσέλευσης . Η Ερασιτεχνική θεατρική Ομάδα Λίμνης, θα δώσει ακόμη μια παράσταση στο κινηματοθέατρο «Ελύνιο» τη Δευτέρα 9 Ιουνίου και ώρα 8:30 στη Λίμνη.

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 17Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς τη γραπτή άδεια της εκδότριας.