www.palmosev.gr

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Photo Photo Photo

Νέα Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ.Άννας

Απεργιακές συγκεντρώσεις έγιναν στην Ιστιαία και στη Λίμνη από το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Βόρειας Εύβοιας

E-mail Εκτύπωση PDF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απεργιακές συγκεντρώσεις έγιναν σήμερα στην Ιστιαία και στη Λίμνη, από το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Βόρειας Εύβοιας, το Σωματείου Οικοδόμων Αιδηψού και περιχώρων και το Σωματείο Ρητινοσυλλεκτών Εύβοιας.

Στις συγκεντρώσεις παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θανάσης Καμαράτος και Στάθης Λιαγκάκης, οι οποίοι δήλωσαν:

Περισσότερα...

Το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου διαλύεται. Θα αντιδράσει επιτέλους ο Δήμος;

E-mail Εκτύπωση PDF

Το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου διαλύεται. Θα αντιδράσει επιτέλους ο Δήμος;

Με διάταξη στο τελευταίο πολυνομοσχέδιο, η μνημονιακή Κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ καταργεί τα ασθενοφόρα των Νοσοκομείων και βγάζει τους οδηγούς τους σε διαθεσιμότητα. Προφανής σκοπός να διαλύσει και τη Δημόσια Υγεία, με το αζημίωτο φυσικά.

Περισσότερα...

Ο Βαγγέλης Αποστόλου θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 περιοδεία στο Δήμο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας του συνδυασμού

«Η Στερεά σε νέα τροχιά»,

θα πραγματοποιήσει αύριο Σάββατο 5 Απριλίου 2014

περιοδεία στο Δήμο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας.

 

Ενωτική Δημτοική Κίνηση

E-mail Εκτύπωση PDF

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκίδα 20-3-2014

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Η Κοινωνική Συμφωνία με την ιδρυτική της διακήρυξη και με τις αποφάσεις του πρόσφατου συνεδρίου της, παλεύει για την δημιουργία της ευρύτερης δυνατής Συμπαράταξης Αριστερών, Ριζοσπαστικών, Σοσιαλιστικών, Προοδευτικών και Πατριωτικών δυνάμεων της χώρας. Μια  Συμπαράταξης ικανής να αντιμετώπιση τη ολόπλευρη επίθεση που δέχεται η Ελληνικός Λαός από τις εφαρμοζόμενες νεοφιλελεύθερες συνταγές της «δημοσιονομικής προσαρμογής» που υπαγορεύουν, μέσω των Μνημονίων, οι δανειστές-εταίροι μας και υλοποιεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου όπως επίσης  και τις σε βάρος της χώρας  μας  εξυφαινόμενες λύσεις  στα εθνικά μας ζητήματα.

Περισσότερα...

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΔΥΟ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

Χαλκίδα 21 Φεβρουαρίου 2014

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΔΥΟ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Κατά το πρόσφατο 20ο Ιερατικό Συνέδριο της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος και κατόπιν προτάσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, αποφασίσθηκε ομοφώνως από τους συμμετέχοντες Ιερείς η απονομή τιμής, συγχαρητηρίων επαίνων και ευχαριστιών, προς δύο Κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, οι οποίοι λευκάνθηκαν στην υπηρεσία της Εκκλησίας και καλλιέργησαν ιδιαιτέρως το χάρισμα της καλλιτεχνίας που τους δόθηκε από το Θεό.

Περισσότερα...

Ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Μαντουδίου παραχώρησε αγροτική γη Ιστορική Απόφαση - Η Αρχαία Κήρινθος στην επιφάνεια Πρωτόκολλο συμφωνίας μεταξύ Συνεταιρισμού και Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης – Αγίας Άννας

E-mail Εκτύπωση PDF

Με μια ιστορική απόφαση από τους ιδιοκτήτες του Αναγκαστικό Συνεταιρισμό του Μαντουδίου παραχώρησε αγροτική γη (περίπου 120 στρέμματα) προκειμένου να γίνουν εργασίες για την αποκάλυψη της Αρχαίας Κηρίνθου.Η απόφαση ήταν ομόφωνη απ’ όλους τους ιδιοκτήτες και επισφραγίστηκε με το πρωτόκολλο συμφωνίας μεταξύ του Συνεταιρισμού και του Δήμου, ώστε να ενταχθεί στο Σύμφωνο Ευρωπαϊκής Συμφωνίας 2014 - 2020 και να χρηματοδοτηθεί. Με τη σειρά του το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το πρωτόκολλο συμφωνίας και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της. Μιλήσαμε με τον Αντώνη Λάμπρου από τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό, τον αρχαιολόγο Δημοτικό Σύμβουλο και Άγγελο Ριτσώνη και με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κηρίνθου Βασίλη Καρατζά, για να μας περιγράψουν το ιστορικό, την σημασία και τις προοπτικές που ανοίγονται για την περιοχή.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Δήμου Μαντουδίου -Λίμνης -Αγίας Άννας "Απόκριες 2014"

E-mail Εκτύπωση PDF

ΛΙΜΝΗ : Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου – ώρα 18.00μ.μ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΜΝΗΣ . Παιδικό «ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ» για τους μικρούς μας φίλους

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 13



Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς τη γραπτή άδεια της εκδότριας.