Home > Η κουζίνα μας > Η συνταγή της ημέρας – Ρολάκια σφολιάτας γεμιστά

Η συνταγή της ημέρας – Ρολάκια σφολιάτας γεμιστά


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


rolakia-sfoliatas-gemistaΥλικά:

  • Σφολιάτα – 2 φύλλα
  • Τυρί για τόστ – 12-15 φέτες
  • Ζαμπόν – 12-15 φέτες
  • Μανιτάρια – 15-20 φρέσκα κομμένα σε φέτες
  • Ντοματίνια – 15-20 κομμένα σε φετούλες

Εκτέλεση:

  • Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και τοποθετούμε σε όλη την επιφάνεια του φέτες από το τυρί του τοστ και από το ζαμπόν.
  • Από πάνω στρώνουμε τα ντοματίνια και τα μανιτάρια τα οποία τα έχουμε κόψει σε λεπτές φετούλες.
  • Ξεκινάμε να διπλώνουμε σε ρολό, όσο πιο σφιχτά μπορούμε.
  • Το τυλίγουμε σε λαδόκολλα και σε διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
  • Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
  • Βγάζουμε το πρώτο ρολό και το κόβουμε σε φετούλες περίπου 2 cm.
  • Τις στρώνουμε  σε μια λαμαρίνα στην οποία έχουμε βάλει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15-25 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν καλά).
  • Κάνουμε το ίδιο και με το άλλο ρολό σφολιάτας.

 

Πηγή: chefoulis.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: