Υλικά:
- Σφολιάτα – 2 φύλλα
- Τυρί για τόστ – 12-15 φέτες
- Ζαμπόν – 12-15 φέτες
- Μανιτάρια – 15-20 φρέσκα κομμένα σε φέτες
- Ντοματίνια – 15-20 κομμένα σε φετούλες
Εκτέλεση:
- Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και τοποθετούμε σε όλη την επιφάνεια του φέτες από το τυρί του τοστ και από το ζαμπόν.
- Από πάνω στρώνουμε τα ντοματίνια και τα μανιτάρια τα οποία τα έχουμε κόψει σε λεπτές φετούλες.
- Ξεκινάμε να διπλώνουμε σε ρολό, όσο πιο σφιχτά μπορούμε.
- Το τυλίγουμε σε λαδόκολλα και σε διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
- Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
- Βγάζουμε το πρώτο ρολό και το κόβουμε σε φετούλες περίπου 2 cm.
- Τις στρώνουμε σε μια λαμαρίνα στην οποία έχουμε βάλει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15-25 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν καλά).
- Κάνουμε το ίδιο και με το άλλο ρολό σφολιάτας.
Πηγή: chefoulis.gr
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr